Thursday 25 October 2012

Kaktuszok kislexikona -A legismertebb kaktuszfajok - Jelenlegi ára: 470 Ft


A kaktuszok botanikájába és élettanába nyújt rövid bepillantást könyvünk, azzal a nem titkolt szándékkal, hogy megismertessük a Kedves Olvasót azokkal a mindennapi praktikákkal, melyekkel nemcsak hogy életben tarthatja tövises kedvencét, de szép növekedésre és rendszeres virágzásra is bírhatja azt.
Szeretnénk közzétenni a hazai kaktuszgyűjtők által évtizedek alatt megszerzett tapasztalatokat, melyek eddig többnyire csak „ szájhagyomány” útján terjedtek. Szeretnénk olcsó, egyszerű és könnyen megvalósítható megoldásokat javasolni a felmerülő problémákra, mivel gyakran maguk a kaktuszok azok, akik néha meghazudtolják a róluk korábban csak szakkönyvekben leírt információkat. Gyakorlati tapasztalatokról beszélünk, melyekkel talán segíthetünk megelőzni a kezdeti kudarcokat, vagy legalábbis azok egy részét. A kaktuszok ugyanis gyakran ellenszegülnek a papírra vetett szabályoknak, és még tapasztalt kaktuszosok számára is meglepő dolgokat produkálnak. Az is megesik, hogy kezdő gyűjtőktől tanulunk olyan praktikákat, amiket először kétkedve fogadunk, de a gyakorlatban kipróbálva jól működnek.
Ezért nem is kívánunk új „ szabályokat” lefektetni, csupán olyan javaslatokat teszünk, amelyek segítségével egy kezdő, vagy gyakorlott gyűjtő is sok felesleges és fájdalmas kimenetelű kísérletezéstől mentesülhet.
A könyv olvasásához kellemes időtöltést, a kaktuszok gondozásához pedig sok sikert és kitartást kívánunk!
Megszűnt könyvesbolt  könyveiből maradt, kifogástalan állapotú új példány.



Jelenlegi ára: 470 Ft

Az aukció vége: 2012-11-12 20:00
. Kaktuszok kislexikona -A legismertebb kaktuszfajok - Jelenlegi ára: 470 Ft

0 comments:

Post a Comment