Friday 26 October 2012

Sok-sok 220 microF kondenzátor egyben NMÁ - Jelenlegi ára: 1 010 Ft


Elöször is köszönöm , hogy megtekintette az aukciómat.
Eladó  a képen látható termék. Az ár a képen látható  termékre vonatkozik.
Csere nem érdekel!
Magánszemélyként garanciát nem tudok vállalni rá!
További termékeim
Vásárlási feltételek:
Postaköltség a vevőt terheli. Esetleg siófoki személyes átvétel megoldható, személyes átvétel esetén megtekinthető, amennyiben lehetséges akár ki is próbálható!
Kérem, a nyertes licitáló 1 héten belül jelentkezzen, valamint további 7 munkanapja van a vételár kiegyenlítésére. Előnyben részesítem az e-mailben történő kapcsolattartást A licit lezárta után a vatera küld egy automatikus vásárlási értesítőt a kapcsolatfelvételhez szükséges adatokkal. Ha bármilyen probléma / kifogás adódik a termékkel, szállítással, csomagolással kapcsolatban kérem azt lehetőleg e-mailben, esetleg telefonon jelezze felém ( ne az értékelésen keresztül! ), és amennyiben a panasz jogos, megpróbálom a lehető leggyorsabb és legrugalmasabb módon orvosolni.
A vételár beérkezése banki befizetés esetén azonnali, belföldi átutalás esetén az átutalás kezdeményezését követő 0-48 óra. Előnyben részesítem a postai szállítást, ajánlott levélként (0-2 kg-ig) vagy standard csomagként (0-20 kg-ig). Sima levélként és utánvétes küldést nem vállalok! Szállítási hiba és szállítási sérülés esetén reklamációt a posta felé csak átvételi jegyzőkönyv birtokában tudok kezdeményezni (ebben az esetben kérem, vetessen fel a szállítóval jegyzőkönyvet, vagy bontsák ki együtt a csomagolást és vizsgálják meg / próbálják ki a terméket).
Nem fogadok el olyan reklamációt,
- ami a termék valamilyen az általános rendeltetésszerű használattól eltérő, egyedi igényű vagy speciális célra történő felhasználásával kapcsolatos problémából ered.
- ami a vevő által vélt, de a terméklapon fel nem tüntetett és a leütést megelőzően az eladóhoz intézett kérdések között nem tisztázott tulajdonsággal, képességgel / annak hiányával kapcsolatos.
- amit a termék gyári specifikációja egyértelműen kizár (a termékleírás alapján az áru az interneten egyértelműen beazonosítható vagy az üzenetváltó rendszeren keresztül a szükséges információ megkérdezhető).
Amennyiben mégis hiba/elírás lenne a termékleírásban, kérem üzenetben jelezze!
Minden érvényes licit vagy vásárlás előtt a tévedések elkerülése végett a vatera rendszer megerősítést kér. A megtett ajánlat minden esetben érvényes vételi ajánlat a felhasználónév tulajdonosától (akkor is ha ,, úgy hagytam a gépet és a gyerek licitált" vagy ,, a barátom/szomszéd kért meg, hogy licitáljak, de mégsem kell neki"). Ebből kifolyólag érvényes licitet nem töröltetek, az erre irányuló kérdésekre nem válaszolok!
Amennyiben felmerülne a vevő részéről olyan körülmény, mely miatt a vételárat mégsem tudja a megadott határidőig kiegyenlíteni, kérem, jelezze! Ebben az esetben fenntartom a nyertes licitáló számára a terméket az általa megjelölt határidőig.
Kérem mindenki ennek tudatában licitáljon!


Jelenlegi ára: 1 010 Ft

Az aukció vége: 2012-11-14 09:14
. Sok-sok 220 microF kondenzátor egyben NMÁ - Jelenlegi ára: 1 010 Ft

0 comments:

Post a Comment