Thursday 18 October 2012

10 db-os Rénszarvas_3 műköröm / party matrica - Jelenlegi ára: 250 Ft

10 db-os műköröm / party matrica
 
Folyamatosan változtathatod körmeid mintáit ezekkel az egy alkalmas party matricákkal. Ünnepi alkalomra, szülinapokra, esküvőre, farsangra, halloweenre,  discóba vagy csak beülni a barátnőkkel valahova...  mindig újszerű körmöket varázsolhatsz magadnak ezzel a gyors nailtattoo technikával.
Francia műkörmön gyönyörű és így nem csak egy alkalomra szól, hanem tartós mintát kaphatsz. A matricákat körbe kell vágni ollóval, vagy schnitzerrel. Egy szemöldökcsipesszel óvatosan eltávolítani a papírról. A matricák nem vízben, vagy nedvesség hatására oldódnak!!! Saját körömre is rakható, de a hosszú tartósságot műkörömbe beépítve lehet elérni. Saját körmön alkalmazva mindenképpen kell rá tenni 2 réteg minőségi fedőlakkot!  Figyelem, átlátszó és világos színeken érvényesül csak! A körmön a minták csak illusztrációk, nem minden esetben tükrözik a valódi méretet!
Nem bolti csomagolású, nail tattoo technikával készült egyedi körömmatricák.   Ha mindezzel tisztában vagy és tetszenek a matricák, akkor szívesen várom a megrendeléseket!: )
 
Aki nem jártas körömmatrica témában, az kérem saját felelosségre vásároljon! Aki nem a leírásban szerepelteknek megfelelően próbálja a matricákat használni, utólagos reklamációt nem tudok elfogadni, csere és visszavásárlási garanciát vállalni nem tudok.
Remélem azok vagyunk többen akik szívesen színt visznek  a mindennapokba és nyitottak vagyunk egy kis kreatív (külfőldön nagy sikerű) új technikára is: P
Folyamatosan töltök fel majd matricákat!
Nézd meg további termékeimet is, több termék megvásárlása esetén spórolhatsz a postán!: ) 


Jelenlegi ára: 250 Ft

Az aukció vége: 2012-11-06 13:18
. 10 db-os Rénszarvas_3 műköröm / party matrica - Jelenlegi ára: 250 Ft

0 comments:

Post a Comment