Thursday 23 August 2012

DreimGo DG123 GPS vevő 1Ft NMÁ - Jelenlegi ára: 1 Ft


Nézd meg többi, hasonló termékemet is, minden 1Ft-ról,
minimálár nélkül !!!
Sziasztok,
eladó az alant megtekinthető GPS vevő :
DreimGo DG120-
4GB SD kártyával, mini USB kábellel
autós töltő rész nincs hozzá, csak a kábel !
Sorszám : 023
Tudnivalók :
Utoljára rendben működött, most is bekapcsol, de a régi szoftvere nincs meg hozzá, csak egy új 4GB Samsung SD kártya ami üres.
A régi térkép adatok miatt nem volt eddig használva.
Természetesen ezek alapján alkatrésznek árulom , de az eszköz maga üzemképes.
Az akksit nem tudom mennyit bír.
Átvételi Tudnivalók :
1. Személyes átvétel lehetséges Bp XIII kerület, Árpád híd pesti hídfőnél, illetve Bp XX kerületében – de minden esetben előzetes egyeztetést igényel !
2. Küldés esetén lehetőleg csak futárszolgálattal megy, ha egy mód van rá. A futár alap esetben és kisebb eszközöknél 1000 Ft környékén, nagyobb eszközöknél (pl alaplap) 2000 Ft környékén szállítja házhoz az árut. Ez minden esetben külön egyeztetést igényel! A futárral küldést is kizárólag értékbiztosítással intézem, aminek plusz költsége van, és a vevőt terheli, de mindkettőnk biztonságát szolgálja, általában pár száz Ft plusz költsége van. Postán nem nagyon szeretném küldeni - ha mindenképpen ragaszkodik hozzá a vevő, kizárólag saját felelősségre küldöm úgy !
4. Megvásárláskor, természetesen ha van rá mód, kipróbálható, tesztelhető, nyúzható ! Igyekeztem mindent kipróbálni, ahol tudtom szerint hiba van, igyekeztem feltüntetni, nem zsákbamacskát árulok – ezzel együtt a működésért 100% felelősséget nem vállalok – mindent órákig nem tudok tesztelni sajnos. Garancia nincs.
Azt kapod, amit a képen látsz.
Kérem csak az licitáljon, aki át is kívánja venni a terméket !
2 napon belüli kapcsolatfelvételt és 1 héten belüli lerendezést kérek a licitálótól, ellenkező esetben automatikusan negatív és újrahirdetem a terméket!
Az esetleges kérdésekre Augusztus 27-től fogok tudni válaszolni !
Jó licitálást !



Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2012-09-04 20:00
. DreimGo DG123 GPS vevő 1Ft NMÁ - Jelenlegi ára: 1 Ft

0 comments:

Post a Comment