Sunday 24 June 2012

8GB 3"TFT MP3 MP4 MP5 diktafon lejátszó magyar 1FT - Jelenlegi ára: 1 Ft


Most akár 1 forintért is a tiéd lehet, nincs minimálár!
Vadonat új, sosem használt MP5 lejátszó! Támogatja a legtöbb videó formátumot!
Az "on" gombot jobbra balra tologatva tudjuk ki-bekapcsolni a lejátszót!
Szabványos (3. 5mm) jack aljzat, mely támogatja a legtöbb általános headszettet! 8GB belső memória, ami még bővíthető memoriakárytával is (nem tartozék)!
Beépített hangszóró - segítségével zenét hallgathatunk vagy filmet nézhetünk headszett nélkül is!
Magyar menüvel és magyar használati útmutatóval!
Tulajdonságok:
- Kijelző: 3" hüvelykes TFT kijelző
- Memória: 8GB belső memória (4GB memóriakártyával bővíthető)
- Audió: MP3, WMA, WAV
- Videó: AVI, MP4, 3GP, MPEG, FLV, MOV
- Fotó: JPEG, BMP, GIF, PNG, TIFF, ICO
- E-book olvasó
- Nyelv: Magyar, angol, német, spanyol... stb
- Diktafon (Hangfelvétel)
- Akkumulátor: Lithium-ion 3. 6V
- 8-12 óra nonstop zenehallgatás, filmnézés
- Töltés: 1-2 óra szükséges
- Adatátvitel: USB 2. 0
- Stopperóra
- Számológép
- Naptár
Csomag tartalma:
- 1x MP5 lejátszó
- 1x adatkábel
- 1x headszett
- 1x magyar használati útmutató
Egy hónap garanciával!
Azonnal vihető, nem kell rá heteket várni!
Vásárlási feltételek:
Licitálás és kifizetés:
Licitálás:  Csak akkor licitáljon, ha teljesen biztos a vételi szándékban. A vásárlás létrejötte után a vevőnek nem áll módjában elállni az adásvételtől, bővebben itt olvashat a Vatera szabályzatáról. Minden felmerülő kérdésre készségesen válaszolok. A vételi szándék leütése után már nem fogadok el reklamációt és alkut. Cserével nem foglalkozom. Az aukció megnyerését követően legfeljebb három napon belül vegye fel velem a kapcsolatot, ellenkező esetben az adásvételt tárgytalannak veszem és leadom az ennek megfelelő értékelést. (Az aukció lezárása után a vatera pár percen belül elküldi email-ben az elérhetőségeimet).
Fizetési módok: CIB bankos számlaszámra történik előreutalással. Személyes átvétel esetén természetesen készpénzzel. Haladók esetében Paypal is szóba jöhet. Fizetésre és személyes átvételre egy hét áll rendelkezésre, nem áll módomban semmilyen haladékot adni, tehát csak olyan felhasználók licitáljanak, akik tudják teljesíteni fizetési kötelezettségeiket a megadott határidőn belül.
Szállítási és átvételi módok:
Posta: Ajánlott levélként történik, buborékos borítékban. A vevő egyedi kérésére elsőbbségi ajánlott levélként a gyors megérkezés céljából, természetesen ez extra szolgáltatástól függően plusz költségeket von maga után. Utánvét, sima levél, illetve sima elsőbbségi levéllel történő postázás nem vehető igénybe. A postázás minden esetben a teljes kifizetett összeg jóváírása napján történik, legkésőbb az azt követő napon. Tekintse meg a táblázatot a pontos tarifákról és beérkezési időről:
Személyes átvétel: Munkanap délutánonként Budapesten a XII. kerületben egy megadott címen történik, a vevő által választott helyszínre nincs lehetőség. A személyes találkozóra előzetes egyeztetés után kerülhet sor.
Értékelés: Számomra a vevők elégedettsége a legfontosabb, ezért természetesen hajlandó vagyok kompromisszumokra ésszerű kereteken belül. Mindig a legjobbat próbálom kihozni egy tranzakcióból:
Ha mégsem így értékelne mint a fenti ábra, mindenképpen lépjen kapcsolatba velem, s megnézzük hogyan orvosolható az adott probléma. Bizonytalan az értékelés leadásával kapcsolatban? A következő linken segítséget kaphat: Milyen értékelést adhatok?


Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2012-06-29 16:00
. 8GB 3"TFT MP3 MP4 MP5 diktafon lejátszó magyar 1FT - Jelenlegi ára: 1 Ft

0 comments:

Post a Comment