Tuesday 18 September 2012

Apple iPhone 3G 8GB független fekete 1ft nmá - Jelenlegi ára: 1 Ft

Kérnék minden kedves 0 visszajelzésű vaterást, hogy semmiképp ne licitáljon, mivel automatikusan tiltani fogom őket!  Minimum 10 pozitív visszajelzés alatt pedig NEM KÜLDÖK utánvéttel csomagot, csak utalás, vagy személyes átvétel jöhet szóba!
Kedves álmodozók, vaterán az eladókkal szórakozók, kisgyerekek, vicces kedvűek, és mindenki más, aki valaha nem vett már át vaterán megnyert terméket:
Az eladóknak a vatera felé KIEMELÉSI DÍJAKAT kell fizetni egy aukcióra.  Ez akkor is így van, ha a kedves vevő nem veszi át a terméket, és semlegessel zárja le az adásvételt.  Az általam hirdetett aukció kiemelési díja 750 forint. Az utóbbi időben egyre többen játszák el azt (és sajnos már nem csak 0 visszajelzésű vásárlók), hogy licitálnak, megnyerik a licitet, és utána (jobb esetben) jelzik, hogy mégsem tartanak igényt a termékre (illetve csak nem válaszolnak, nem veszik fel a telefont, stb. ), zárjuk semlegessel az adásvételt. Ők valószínűleg nem tudják, hogy a vatera felé az eladónak ekkor is KI KELL FIZETNIE a kiemelési díjakat!  Sok kicsi sokra megy, mivel sok aukciót hirdetek, van, hogy hetente 2-3x eljátszák ezt, ez az összeg egyre nagyobbra rúghat.
Kérnék tehát minden kedves licitálót, hogy CSAK és KIZÁRÓLAG akkor licitáljon, ha a számláján, zsebében RENDELKEZÉSRE áll a liciten megtett összeg, a postaköltség illetve a személyes átvételhez szükséges utazási költség, valamint ha EGYSZERRE TÖBB HASONLÓ TERMÉKRE NEM licitál, mivel az sem kifogás a kiemelési díjak meg nem fizetésére, hogy a vevőm mástól nyert egy hasonló terméket...
A licitálással a vevő beleegyezik abba, hogy nyertes licit esetén a termék vételárát átutalás esetén a megadott bankszámlára 3 napon belül BE TUDJA FIZETNI, illetve átutalni,  utánvét esetén a terméket 2 napon belül postázom, és azt az 5 napos őrzési időn belül a vevő át tudja venni!  Személyes átvétel esetén pedig MAXIMUM 7 napot várok, utána újrahirdetem a terméket és automatikusan negatív visszajelzést hagyok!
Most pedig az eladásra kínált termékről:
A készülék egy iPhone 3G, 8GB kapacitású telefon. A képen látható állapotban, a kijelző és a hátlapja hajszálkarcos,  ez amúgy alig látszik, használat közben egyeltalán nem zavaró. Ahhoz képest, hogy egy 2008-ban kiadott modellről beszélünk, nagyon szép állapotúnak tekinthető a telefon, nem törött, nem repedezett, stb. MINDEN FUNKCIÓJA TÖKÉLETESEN MŰKÖDIK!
AT&T-nél vásárolt, ám amikor lejárt a hűségszerződés a szolgáltató által függetlenítve lett, így bármely szolgáltató kártyájával használható, bármikor frissíthető a függetlenítés elvesztése nélkül.
Csak egy töltő és egy USB kábel jár a telefonhoz, mivel a doboza, és egyéb tartozékai az idő során sajnos elvesztek.
A legmagasabb licit viszi, minimálár, villámár nincs! Postaköltség utalás után 1000Ft (a pénz beérkezése után 2 napon belül postázok), utánvéttel 1500Ft. Személyesen Pápán átvehető. Csere, beszámítás nem érdekel. Köszönöm, hogy végigolvasta az aukciómat!



Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2012-09-17 20:20
. Apple iPhone 3G 8GB független fekete 1ft nmá - Jelenlegi ára: 1 Ft

0 comments:

Post a Comment