Tuesday 9 October 2012

Samsung i9100 Galaxy S2 ujjlenyomatmentes fólia - Jelenlegi ára: 950 Ft


1 termék = 1db előlapi 3 rétegű "vastag" MATT, ujjlenyomatálló (nevezhetjük ujjlenyomatmentesnek is) kijelzővédő fólia + ajándék 1db kisméretű törlőkendő a kijelző tisztításához.
Ezen aukción 1db termék vásárlása esetén 1db előlapi 3 rétegű "vastag" MATT  kijelzővédő (képernyővédő) fóliát kap.
Hogyan kell felhelyezni a fóliát?
Ezt a fajta 3 rétegű fóliát egyszerűen buborékmentesen fel lehet helyezni a készülék kijelzőjére. Ez azt jelenti, hogy a kijelzővédő fóliáról el kell távolítani egy hártyavékony fóliát egy fül (1. számú) segítségével, majd ezt követően kell pl. egy bankkártya segítségével a kijelzőre felhelyezni. A fólia felhelyezését követően el kell távolítani a második hártyavékony fóliát is a kis fül (2. számú) segítségével a kijelzővédő fóliáról.
Amennyiben pontatlanul sikerül a felhelyezés, vagy szösz kerül a fólia és a kijelző közé, esetleg a második fül leszakad a felhelyezés közben, akkor sem kell kidobni a fóliát és újat vásárolni. Minden ilyen vagy hasonló jellegű felmerült probléma esetén terméktámogatást nyújtok, azaz az eddig felmerült problémák orvoslására megoldást adok.
A fólia felhelyezhető úgynevezett száraz, vagy akár vizes módszerrel is. A vásárlást követően - a környezetvédelmet, valamint környezettudatosságot szem előtt tartva - mindkettő felrakási módszer útmutatójának linkjét e-mail üzenetben juttatom el a vásárlónak. A linken felhasználói névvel és jelszóval védve (kérem, ezeket az adatokat másolja és ne manuálisan gépelje be) "pdf" formátumú fájlban letöltheti a fólia felrakási útmutatóját (képekkel illusztrált rövid leírás).
Az alábbi linken található videó a fólia felrakását hivatott bemutatni és nem az eladásra kínált fóliát szemlélteti.
klikk ide: a 3 rétegű fólia felhelyezésének videója
Mit jelent az, hogy a fólia 3 rétegű "vastag" MATT?
Kb. 70-90mikron vastagságú tükörfóliát jelent, ami a MATT tulajdonsága révén tükröződésmentes (anti-reflection) és ragyogásmentes (anti-glare) tulajdonsággal is rendelkezik.
Ez a fajta fólia közepesen karcálló, MATT, ami a karcok ellen védelmet nyújt. Matt tulajdonsága miatt pl. mesterséges fénynél irodában, stb. tükröződésmentes, a szabadban verőfénynél pedig ragyogásmentes, ami könnyebben láthatóvá teszi a kijelzőt, mint a víztiszta fólia vagy fóliahasználat mellőzése esetén. Az esetlegesen már kissé karcos (nem túl mély), kopott kijelzőt is jól elfedheti.
Ha mégsem ilyen fóliát szeretne?
Amennyiben nem 3 rétegű MATT fóliát szeretne a készülékére vásárolni, úgy javaslom, tekintse meg az erre a típusra eladásra kínált termékeimet.
Klikk ide: Az összes futó aukciómat itt nézheti meg
A keresést oly módon tudja szűkíteni vagy módosítani, hogy ha a linken található képernyő aljára lemegy és bal oldalt a "kulcsszó"-hoz beírja a keresett típus számát vagy nevét (pl. Samsung Galaxy S2 vagy Samsung i9100).
Amennyiben nem talál megfelelő fóliát, vagy nem tud dönteni, kérdezzen nyugodtan és tudásomnak megfelelően a lehető legrövidebb időn belül válaszolok felmerült kérdésekre.
Milyen további lehetőségei vannak, ha másfajta fóliát szeretne vásárolni?
Lehet készleten többféle fóliám vagy igény esetén, kérésre majdnem minden esetben be tudom szerezni a keresett fajtát, mint például:
- kb. 30 mikron vékonyságú, úgynevezett ultravékony, víztiszta képernyővédő (kijelzővédő);
- 3 rétegű "vastag" víztiszta;
- 3 rétegű "vastag" tükör/tükrös;
- 3 rétegű "vastag" privacy (betekintés ellen védett, ami azt jelenti, hogy bizonyos szögből nézve már nem lehet látni a kijelzőt);
Prémium kategóriás fóliákat is be tudok szerezni, mint pl. a 3M kínálatában megtalálható Vikuiti fólia különböző fajtáit, amelyek a vásárlói igények alapján kerültek kifejlesztésre.
A fólia főbb tulajdonságai:
- 3 rétegű "vastag", MATT fólia;
- tükröződésmentes (anti-glare), így mesterséges fénynél nem vagy kevésbé tükröződik a felülete;
- ragyogásmentes (anti-reflection), így napsütésben jobban látható a kijelző, mint fólia nélkül vagy más típusú fóliával;
- ujjlenyomatálló (anti-fingerprint), így megakadályozza az ujjlenyomatok kialakulását;
- normál körülmények között kb. 10%-kal csökkenti a fényerőt és a kontrasztot;
- nem ront az érintőképernyős telefonok "érzékenységén";
- közepesen karcálló;
- méretpontos: az adott típusú készülékre géppel van kivágva;
- nagyon magas tapadási készséggel rendelkezik, de bármikor egyszerűen és maradéktalanul eltávolítható;
- porálló, portaszító.
Néhány fontos információ:
- a VATERA-n történő vásárlási folyamat során a postázási cím igény szerint módosítható, így minden esetben a valós postázási címet kérem megadni. Kérem, hogy ne a vásárlást követő napokban e-mail üzenetben történjen címmódosítás, mert lehet, hogy akkorra már postázásra kerül a termék.
- a vásárlást követően az aukciós oldalon regisztrált e-mail címre érkezik 2db vásárlással kapcsolatos üzenet (kérem ellenőrizze, hogy a regisztrált e-mail címe él-e még)
- Az egyik üzenetben az aukciós oldal üzemeltetője értesíti a vásárlásról.
- A másik üzenetben minden szükséges információ (szállítási feltételek, bankadatok, számlaszám, postaköltségek, garanciák, stb. ) szerepel. Ezen túl szerepel benne egy internetes elérési útvonal (kérem ezeket az adatokat másolja és ne manuálisan gépelje be), felhasználói névvel és jelszóval, ahonnan letöltheti "pdf" formátumban képekkel és egy rövid leírással a fólia felrakásának részleteit.
- A postaköltség összegével és a szállítással kapcsolatban minden információt megtalál a "Szállítási és garanciális feltételek" fülre kattintva.
- Amennyiben a kedves vásárló az aukció lezárását követő 1 héten belül nem jelentkezik (tehát eredménytelen a kapcsolatfelvétel), akkor automatikusan negatív értékelést kap és az aukciós oldalt üzemeltetőjét értesítem erről.
Fizetés és számlaadás:
Minden esetben számla kerül kiállításra a megrendelésben megadott névre. A vételárat és a szállítási költséget átutalással vagy számlára befizetéssel lehet rendezni egy MKB-nál vezetett bankszámla javára.
A fizetés utalás esetén díjmentes.
FIGYELEM: Számlára történő befizetés esetén a bank által felszámításra kerülő pénztári befizetés bankköltsége a vásárlót terheli (jelenleg 370Ft), így a vásárlónak a vételár+postaköltség összegén felül ennyivel többet kell befizetni.
Szállítás:
Több terméket is postázok egyben így több tétel vásárlása esetén a küldés költségén is tud spórolni, mivel minden esetben csak 1 postaköltség a fizetendő, mennyiségi korlát nincs.
A termék Magyarországról, postai úton kerül küldésre a vevő kérése szerint, így a vásárlást követő 1-2 napon belül kezében lehet a vásárolt termék.
A feltüntetett díjon kívül NINCS egyéb költség. Így minden esetben a vételár + a választott küldési forma költsége az utalandó vagy számlára befizetendő összeg.
 
Mindenkinek jó licitálást és vásárlást kívánok.

Jelenlegi ára: 950 Ft

Az aukció vége: 2012-10-29 00:00
. Samsung i9100 Galaxy S2 ujjlenyomatmentes fólia - Jelenlegi ára: 950 Ft

0 comments:

Post a Comment