Saturday 13 October 2012

Angol Képes Szótár (Új) - Jelenlegi ára: 1 700 Ft

Teljesen használatlan, új könyv CD-vel.
103 oldalas.
DVD MULTIMÉDIA:
A DVD-MULTIMÉDIA SZABVÁNY - egyszerű kezelhetősége, népszerűsége és praktikuma folytán - rendkivül sok új lehetőséggel bővíti az oktatás és ismeretterjesztés eszközrendszerét. Nemcsak DVD-lejátszó, hanem Playstation, X-BOX és minden gép - PC is! -, amely alkalmas DVD lejátszására, termékünk esetében is használható. Így például a játékkonzol vagy a DVD-lejátszó a jövőben már nemcsak szorakoztatják Önt, hanem hozzásegítik új ismeretek megszerzéséhez, vagy megkönnyítik a nyelvtanulás fáradságos munkáját is. Adathotdozónk arra is alkalmas, hogy "lapozgasson" olyan összefoglaló vagy nagyobb terjedelmű művekben, mint például az emberi test atlasza, a Biblia vagy más enciklopédiák.
KÉPES SZÓTÁR
Nyelvi oktatósorozatunk azzal a céllal készül, hogy a ma kihívásainak megfelelni szándékozók nyelvtanulási munkáját megkönnyítse. Jelen kiadványunk nemcsak hasznos segítség lehet a mindennapos tanulás során, hanem egyben arra is alkalmas, hogy kellemes időtöltés eszközévé váljon.
A segédanyag 1600 olyan szót és kifejezést tartalmaz, melyeket a mindennapi érintkezés során gyakran használunk. A szavakat egy-egy téma köré csoportosítottuk (Család, Közlekedés, Az emberi test, Személyleírás, Ruházat, Természet, Sportok, Utazás, stb. ), megkönnyítve ezzel a vizsgára történő felkészülést, vagy a tematikus fogalmazáskészítéshez való anyaggyűjtés feladatait. A viszonylag nagyszámú, 40 témakör biztosítja, hogy az élet minden, alapvető területét érintjük. A humoros illusztrációk, ábrák sugallják a jelentést, és segítenek a tanulás elmélyítésében, a jelentés későbbiek során történő felidézésében. Az angol és magyar szavakról és kifejezésekről, a képek mellett, közöljük szófajukat, az angol melléknevek ellentétes jelentését, az angol főnevek megszámolhatóságát, az angol igék rendhagyó alakjait és a főnevek rendhagyó többes számát.
A DVD bztosítja a könnyű kezelést, mivel a távirányító segítségével egyszerűen használhatjuk a programot. Az e fajta korszerűség nagyon erős motiváló tényező: a gyerekek és fiatalok sokkal nagyobb kedvvel ülnek le tanulni, ha ezt DVD-vel tehetik, és talán a szülők sem idegenkednek már annyira az ismeretszerzés e módjától.



Jelenlegi ára: 1 700 Ft

Az aukció vége: 2012-10-31 16:44
. Angol Képes Szótár (Új) - Jelenlegi ára: 1 700 Ft

0 comments:

Post a Comment